Våra tjänster

Vi erbjuder flera olika sorters tjänster inom kommunikation och marknadsföring. Nedan kan du läsa mer om några av dem. Vi ser fram emot att höra från dig!

Strategi

Riktigt bra kommunikation och marknadsföring bottnar i en genomtänkt strategi. Varför gör vi det vi gör? Vem vill vi nå och hur? Är exempel på frågor som strategiarbetet behöver reda ut. Att bara köra på utan att veta vart vi ska och på vilket sätt resulterar oftast i ett förvirrat och knackigt resultat.

Vi hjälper er med flera olika typer av strategiarbeten, allt ifrån riktgivande workshops till hela strategiarbete där vi går från A till O med resultatet av en genomtänkt strategi som ger en bra grund för ett effektivt arbete som jobbar för att nå de uppsatta målen.

Kontakta oss här

Illustration Om strategi
Illustration om Design

Design

För oss innebär design så mycket mer än bara att det ska se snyggt ut. Vi gör användarvänlig design som inspirerar och väcker intresse hos mottagaren, självklart tillgänglig för alla.

Våra tjänster inom design är många och omfattande men kan exempelvis vara att ta fram nya visuella identiteter, illustrera och animera fram era budskap och skapa figurer, former eller andra symboler som bygger på ert varumärke.

Kontakta oss här

Webb

En riktigt bra webbsida fungerar som ett digitalt visitkort som ger det där lilla extra. Här kan ni bestämma fritt vad som ska synas och på vilket vis. När vi tar fram en ny, eller uppdaterar er gamla hemsida tillsammans med oss, kommer vi se till att er nya webb inger ett gott intryck hos användarna och att er vision kommer till liv. Vi tar hand om hela processen från planering till lanserad webb. Vill ni hålla kvar underhållet hos oss löser vi självklart även det!

Läs mer om hur vi jobbar med webb

Illustration om Webb
Bild om utbildningar och workshops

Utbildningar och workshops

Vi håller årligen i flertalet utbildningar och workshops inom ämnen som varumärkesutveckling, genomtänkt och effektiv kommunikation, entreprenörskap och sociala medier. Behöver du en föreläsare för ert nästa evenemang? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss här

Vi har även andra tjänster som kan intressera dig.
Läs mer om dem nedan!

Sociala medier

Vare sig du behöver en strategi, mallar för ert visuella material eller någon att helt och hållet lämna över ert arbete med sociala medier på finns vi här. Läs mer om våra tjänster inom sociala medier och ta kontakt!

Kampanjer

Är det dags att göra en storsatsning och köra igång en kampanj på sociala medier eller på gator och torg? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig med allt från strategi till produktion, distribution och analys. Hör av dig!

Film och foto

Bra bilder och genomtänkta filmer är två viktiga sätt för att nå ut med ert budskap. Flertalet av våra bilder syns ofta i nyhetsmedia och filmer vi har tagit fram syns frekvent på olika social media kanaler. Har ni behov av nya filmer och bilder? Hör av dig så kör vi igång!

Re-Branding

Med jämna mellanrum är det bra att låta ert varumärke få ett ordentligt lyft. Vi har genomfört flertalet re-brandningprojekt där vi tar med oss det värdefulla från de gamla, formar om det och lanserar något helt nytt. Vare sig ni ska gå ”all in” och byta namn eller om det mest handlar om en uppfräschning hör vi gärna mer.

Låter det här intressant för dig eller er verksamhet?

Tveka inte på att höra av dig!
Du kan kontakta oss här

Kontakta oss