Artiklar

I vår artikelbank hittar du informationsrika artiklar, nyheter samt användbara tips som vi hoppas både ger dig ny information om massor med inspiration.
Bekanta dig även med några av våra genomförda projekt för mer inspiration och insikt i hur vi jobbar.
Nordic Brandsteps illustration innehåller flera grundstenar i kommunikationsbyråns verksamheten. Illustrationen består av ett berg som symboliserar varumärkesutveckling, samhället till höger symboliserar kopplingen till samhällsutveckling- och påverkan. Havet som är längst fram på bilden symboliserar i sin tur kopplingen mellan Sverige och Finland. Illustrationen innehåller även flera mindre element så som träd, hus och fåglar.

Illustrationer – Ett kreativt och effektivt sätt att förmedla ditt budskap

För att ert budskap ska nå ut är det viktigt att tänka på hur ni väljer att göra det. Konstateras kan att ett visuellt tilltalande budskap är lättare att förstå och komma ihåg än t.ex. ett långt stycke text. Ett bra sätt att kommunicera på ett personligt och kreativt sätt är genom illustrationer.

Tillgänglighet = humanitet

Jag vill att du blundar. Försök nu klara av något du i vanliga fall brukar göra online till exempel fylla i ett formulär eller beställa dagens lunch. Hur går det? Kan du navigera på en hemsida utan att se vart du rör musen?

Verifiera dig för att publicera annonser som rör samhällsfrågor, val eller politik på Facebook och Instagram – 2022

Är du politiker eller arbetar inom ett politiskt parti eller kanske jobbar du på en myndighet som vill annonsera om frågor som rör samhällsfrågor, val eller politik på Facebook och Instagram? Då behöver du gå igenom en verifieringsprocess för att kunna göra det.

Låt oss sköta er närvaro i sociala medier

Är sociala medier något ni inte hinner med eller kanske saknar kunskap för att sköta själva? Behöver ni hjälp med att skapa innehåll till era kanaler eller önskar ni att någon annan tar hand om allt från innehållsproduktion, hantering och publicering på era social media kanaler?

Har ni en strategi för era sociala medier?

Frågar du oss så tycker vi att alla företag och organisationer som finns på sociala medier bör ha en strategi för vad de gör där och varför. Detta för att både spara tid, resurser och framförallt för att skapa effekt.